Tjänster

Service

Hotell

Det närmsta hotellet är Quality Hotel Real Aeropuerto El Salvador‎ (tel +503(0)2366 0000). Andra hotell i närheten är bland annat Comfort Inn Bahia Dorada‎ (tel: +503(0)2375 5000), vandrarhemmet för backpackers Pato Canales (tel: +503(0)2339 7004) och Hotel Rancho Estero y Mar (tel: +503(0)2316 6100), en semesteranläggning som ligger fantastiskt vid havet. För information om fler hotell och för att boka online kan man gå till Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser.

Butiker och restauranger

Även om det är en relativt liten flygplats så har El Salvador flygplats ett bra utbud av restauranger, caféer, (snack) barer och butiker. Ett besök på caféet Tapacun Specialty Coffee House är ett måste för kaffeälskare. Här kan man inte bara dricka utmärkt kaffe utan även köpa kaffepaket.

Bagage

Det finns ingen bagageförvaring, men det finns en disk för förlorade och upphittade föremål i ankomsthallen.

Information

För information om El Salvador flygplats, flygtider och tjänster på flygplatsen kan man vända sig till informationsdisken i centralhallen.

Business

El Salvador flygplats har inga businessfaciliteter förutom några elementära faciliteter i Taca Salones VIP lounge (fax, kopieringsmaskin, internet). Detta kan komma att förändras när den andra terminalen är färdig. Det närliggande Rancho Estero (se Hotell) har ett konferensrum tillgängligt.

Handikappade

El Salvador internationella flygplats är mycket väl anpassad för handikappade. Flygplatsen uppfyller amerikanska krav och har därför rullstolsramper, samt anpassade hissar och toaletter.

Andra tjänster

Det finns växelkontor och några bankomater i centralhallen.