Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Denpasar flygplats, men det finns flera olika boenden i närheten. Harris Tuban Hotel (tel: +62(0)361 765 255) är ett av de närmaste. Andra hotell nära flygplatsen är bland annat Ramayana Resort & Spa (tel: +62(0)361 751 864), Santika Beach Hotel Bali (tel: +62(0)361 751 267) och Holiday Inn Resort Baruna (tel: +62(0)361 755 577). För fler hotell och för att boka online, kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser. 

Butiker och restauranger

Det finns ganska många matställen på Bali Denpasar flygplats, både inne i och utanför terminalen. Många matstånd är främst avsedda för reseledare, taxichaufförer och andra som tillbringar mycket tid på flygplatsen, men det finns också många internationella kedjor som McDonald’s, KFC, Starbucks och den thailändska kaffebaren Black Canyon. Affärsområdet består mest av souvenirbutiker. Priserna är betydligt högre än på alla andra ställen på Bali.

Bagage

Man kan förvara sitt bagage vid en disk vid ingången till utrikesterminalen. Disken är också kontor för förlorat och upphittat bagage. Det finns dessutom några förvaringsskåp (bredvid McDonald’s).

Information

I ankomsthallen till både utrikes- och inrikesterminalen finns det en informationsdisk där man kan fråga om flygtider och flygplatstjänster. 

Business

Det finns några VIP-lounger på flygplatsen som har grundläggande faciliteter som fax, kopiering och internetanslutning. För mer omfattande faciliteter, däribland mötesutrymme och konferensrum får man vända sig till ett av de större hotellen eller semesteranläggningarna på Bali, såsom Holiday Inn (se Hotell).

Handikappade

Bali Denpasar flygplats är väl handikappanpassad. Gaterna, ankomst- och avgångshallarna och alla faciliteter ligger på bottenvåningen. Det finns anpassade toaletter och nära terminalen finns det parkeringsplatser reserverade för handikappade. 

Andra tjänster

I korridoren mellan de två terminalerna hittar man banker, växlingskontor och bankomater. Det finns också ett litet postkontor, ett massageinstitut och ett apotek. Första hjälpen-kontoret kan man nå via informationsdisken eller en av telefonerna i terminalerna.