Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen.

Bil och buss

Flygplatsen ligger 1,7 mil från Antalya. Från centrum till flygplatsen tar det cirka 20 minuter med bil via Alanya Road. Vägen dit är tydligt skyltad.

Bussar avgår till Antalya centrum från inrikesterminalen. Dessa går endast i anslutning till Turkish Airlines flygningar så man måste kanske vänta två till tre timmar på nästa buss. Ändhållplatsen är den centrala busstationen (otogar) i Antalya.

Biluthyrning på Antalya Havalimani flygplats

I utrikes ankomsthall har biluthyrningsföretagen Avis, Budget, Hertz och Sixt sina diskar. Man kan också boka en hyrbil i förväg genom att använda sig av de tjänster som EasyTerra erbjuder. De jämför priser mellan flera biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Officiella taxibilar från Antalya Airport Taxi Cooperation hittar man utanför ankomsthallen. Man känner igen dem på den gula färgen. En resa in till Antalyas centrum kostar omkring € 15.00. Man bör komma överens om priset innan man stiger in i taxin!

Flygplatsparkering

Det finns två parkeringsplatser mitt emot terminalbyggnaden. En är avsedd speciellt för bilar (och den andra för bussar).