Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse med Milas Bodrum flygplats.

Bil och buss

Flygplatsen ligger 3,6 mil nordost om badorten Bodrum och 1,6 mil söder om Milas. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från Bodrum följer man motorvägen till Milas (D330). Avfarten mot flygplatsen är tydligt skyltad. Att resa från flygplatsen till Bodrum tar omkring 45 minuter; till Milas 20 minuter. 

Företaget Havas har en flygbusslinje mellan flygplatsen och några populära hotell i Bodrum. 

Biluthyrning Bodrum flygplats

Man hittar biluthyrningsföretagens diskar i ankomsthallen. Flera biluthyrningsföretag finns på Bodrum flygplats, däribland lokala biluthyrningsföretag samt internationella företag såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt. Man kan också boka en hyrbil i förväg genom att använda sig av de tjänster som EasyTerra erbjuder; de jämför priser mellan olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.  

Taxi

Man hittar taxi utanför ankomsthallen. De (fasta) avgifterna till olika resmål är tydligt angivna på en skylt. En taxi till Bodrum kostar 45 euro, till Kusadasi 85 euro. Den officiella valutan i Turkiet är lira, men chaufförerna tar också euro. 

Flygplatsparkering

Det finns en utomhusparkering utanför terminalen. Det finns inga särskilda platser för långtidsparkering; ingen lämnar sin bil här under natten.