Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. Hur som helst har Antwerpen ett stort utbud av hotell att erbjuda. Det hotell som ligger närmast flygplatsen är Hotel Campanile (tel: +32(0)3236 43 55). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Antwerpen flygplats är en mycket liten flygplats. Det finns en restaurang och en liten affär, som bland annat säljer vecko- och dagstidningar, samt tobaksartiklar.

Bagage

Eftersom Antwerpen flygplats är liten så är hanteringen av bagage mycket smidig. Det finns en lucka för borttappade och upphittade föremål där man också kan förvara sitt bagage.

Information

I flygplatsbyggnaden finns det en informationsdisk som också kan kontaktas via det allmänna telefonnumret.

Business

Flygplatsen används särskilt av affärsresande. Det finns tre lounger som är sammanlänkade och som kan slås ihop till ett enda stort konferensrum, med kapacitet för 30 personer. Det finns också ett auditorium med plats för högst 50 personer. Catering kan arrangeras. För ytterligare information (tel: +32(0)3285 65 13).

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper och anpassade toaletter. För assistans kan man kontakta den allmänna informationsdisken.

Andra tjänster

Flygplatsen är en så kallad "WiFi hotspot" vilket innebär att det finns trådlöst internet. Det finns ett museum på flygplatsen där gamla flygplan visas. Stampe & Vertongen Museum organiserar även luftdop med gamla flygplan. För guidade rundturer på flygplatsen (tel: +32(0)3 285 67 69).