Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen direkt tågförbindelse från Dubrovnik flygplats. Den närmaste järnvägsstationen ligger i Ploče, vilken är enkel att nå med buss. För mer information vänligen besök Kroatiens Järnvägars webbsida

Bil och buss

Flygplatsen är belägen vid E65, ungefär 2,4 mil sydost om Dubrovniks centrum.

Det finns en flygbusslinje (Atlas) mellan flygplatsen och Dubrovniks bussterminal. En biljett kostar 35 HRK. Det finns även stadsbussar som går regelbundet till och från flygplatsen. Bussen är det billigaste sättet att ta sig till flygplatsen.

Biluthyrning på Dubrovnik Cilipi flygplats

Det finns ett flertal biluthyrningsföretag (Auto Europa, EasyCar, Economy Car, Sixt, Herzt och Holiday auto's) i ankomsthallen. Man kan även boka en hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. Denna webbsida jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift. 

Taxi

Taxibilar är tillgängliga utanför terminalen. En resa till Dubrovnik kostar ungefär 250 HRK och tar en halvtimme. Man kan boka en taxi online (tel. +385(0)98 725 769).

Flygplatsparkering

Flygplatsen har 200 parkeringsplatser, både för kort- och långtidsparkering. De första 15 minuterna är gratis och efter det är priset 5 HRK för två timmar.