Tjänster

Service

Hotell

Zleephotel (tel. +45(0) 7023 5635) är flygplatsens enda hotell. För information om fler hotell och för att boka online, vänligen besök Booking.com. Denna webbsida erbjuder många hotell till konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

I terminalen finns det butiker, restauranger, barer och snabbmatsalternativ.

Bagage

För förlorade och upphittade föremål, vänligen gå till disken i ankomsthallen (tel. +45(0)76 50 52 34). Det är också möjligt att fråga efter förlorat bagage online. Flygplatsen har bagageskåp.

Information

För allmän information om Billund flygplats, vänligen ring (tel. + 45(0)7650 5050) eller kontakta flygplatsen online. I ankomsthallen finns det en resebyrå. Här kan man få all sorts turistinformation.

Business

Mötes och konferenscentret (tel. +45(0)7 650 5450) är beläget på den tredje våningen i passagerarterminalen. Det erbjuder omfattande cateringservice, ett VIP-rum och sex kontor och mötesrum. Det finns två lounger i avgångshallen.

Handikappade

Billund flygplats har rullstolar tillgängliga, men även hörslinga för hörselskadade (från incheckningsdisk B12). Det finns ett antal parkeringsplatser reserverade för hansikappade. Dessutom har flygplatsen anpassade hissar och toaletter.

Andra tjänster

I passagerarterminalen finns det ett växelkontor, en resebyrå ett internetcafé och ett flertal internet hotspots, samt en bankomat.