Tjänster

Service

Hotell

Mellan P7 och P9 ligger Hilton Hotel (tel: +45(0)3250 1501). I transithallen finns Transfer Hotel (tel: +45(0)3231 2455), där man kan stanna i högst 16 timmar. Här finns det bastu, bland många andra faciliteter. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Köpenhamns flygplats har ett stort utbud av affärer, snackbarer, caféer och restauranger. Den som älskar god australiensk stek måste besöka “A Hereford Beefstouw” på andra våningen i Terminal 2.

Bagage

Man kan förvara bagage mellan terminalerna 2 och 3 (tel: +45(0)3231 2360) för 30 DKK per dag. För cyklar och skidutrustning betalar man en extraavgift på 40 DKK per dag. Det finns också skåp i vilka man kan låsa in bagaget. För borttappade och upphittade föremål kan man gå till en av servicediskarna. Upphittade föremål publiceras på flygplatsens webbplats. De förvaras på flygplatsen i 30 dagar.

Information

I alla terminaler finns informationsdiskar som också är tillgängliga per telefon (tel: +49(0)3231 2448). De erbjuder även information om turistattraktioner i Danmark och Sverige.

Business

Businesservice finns tillgänglig i Hilton Business Center (tel: +45(0)3244 5208). Det finns 29 kontor och mötesrum för högst 90 personer och en konferenssal för högst 450 personer. Alla rum är ekiperade med modern utrustning för kommunikation och presentationer. Det finns en VIP-lounge för affärsmän på tolfte våningen.

Det skandinaviska flygbolaget SAS har lounger i Terminal 3 och British Airways har en lounge i Terminal 2.

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade toaletter, hissar och telefoner. En rullstolsanvändare kan få hjälp fram till gaten. Man måste lämna in ett passfoto och visa sitt pass vid servicedisken i Terminal 3. För vidare information (tel: +45(0)3232 0000). Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade resenärer.

Andra tjänster

Det finns banker i Terminal 2 och det finns bankomater i alla terminaler. Det finns ett postkontor mellan terminalerna 2 och 3. Det finns datorer med internetanslutning på flera olika platser och trådlöst internet finns tillgängligt över hela flygplatsen.

Det finns ett lekrum för barn i transithallen. Det finns ett tyst rum på andra våningen i Terminal 2. I ankomsthallen i Terminal 3 ligger hjälpstationen.