Tjänster

Service

Hotell

Hotellet Les Jardins de la Madrague Lucciana ligger nära Bastia flygplats. För information om fler hotell nära flygplatsen och för att boka online, vänligen besök Booking.com. Denna webbsida erbjuder ett stort antal hotell med konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

I avgångshallen hittar man en bar och tre butiker. Ankomsthallen har en snabbmatsrestaurang.

Bagage

För information om borttappade och upphittade föremål bör man kontakta sitt flygbolag. För Air France vänligen ring: tel. +33(0)82 577 5775.

Information

Det finns en informationsdisk i centralhallen som erbjuder information om flygplatsen, tidtabeller och regionala turistattraktioner. För mer information vänligen ring: tel. +33(0)49 554 5454.

Business

Det finns inga businessfaciliteter. Emellertid finns det ett kommunikationscentrum i centralhallen med telefon och gratis wi-fi.

Handikappade

Flygplatsen har anpassade hissar och toaletter. Det finns även reserverade parkeringsplatser utanför terminalen. Om man behöver extra hjälp vid avgång eller ankomst så bör man informera sin resebyrå eller sitt flygbolag. Flygplatsen ordnar med rullstolar eller den typ av assistans som behövs. 

Andra tjänster

Det finns bankomater och hjälpstationer i avgångshallen.