Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. För mer information om hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Affärer och restauranger

Toulon-Hyères flygplats är liten, så utbudet av restauranger och affärer är blygsamt. Det finns en restaurang, ett café, en presentaffär, en tidningskiosk och en affär där man kan köpa vin- och spritdrycker och tobaksprodukter.

Bagage

Det finns ingen möjlighet att förvara bagaget någonstans. Personalen som arbetar i informationsdiken tar också hand om upphittade och borttappade föremål och väskor.

Information

I ankomsthallen hittar man en allmän informationsdisk, samt en disk där man kan fråga om sevärdheter och logi i regionen (“Le Var”).

Business

Flygplatsen har en VIP lounge, men det finns inga faciliteter för möten.

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappanpassad. Nära huvudingången finns parkeringsplatser som är reserverade för handikappade människor.

Andra tjänster

Eftersom Toulon-Hyères är en liten flygplats kan man checka in kort tid innan flygets avgång. Om man flyger med lågprisflygbolag bör man checka in 40 minuter innan planet lyfter och om man flyger med Air France, 20 minuter i förväg.

Trådlöst internet (WiFi) är tillgängligt på flygplatsen. Det finns en permanent utställning med akvareller av konstnären Vincent D'Arves.