Tjänster

Service

Hotell

Det finns två hotell på flygplatsen. Det fyrstjärniga Sofitel (tel: +33(0)4 7223 3805) ligger i direkt anslutning till terminalen (centralhallen). Det finns en särskild buss till det tvåstjärniga hotellet Kyriad (tel: +33(0)4 7223 9090). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker and restauranger

Det finns många butiker, caféer, snackbarer och restauranger i terminalen. De flesta av dem ligger i centralhallen. Dyrare och mer exklusiva restauranger finns i hotellet Sofitel, som ligger i anslutning till centralhallen.

Bagage

Det finns en bagageförvaring på första våningen i centralhallen. Det finns också en lucka för borttappade och upphittade föremål (tel: +33(0)4 7222 7428).

Information

Det finns tre informationsdiskar, en i avgångshallen i Terminal 2, en i ankomsthallen i Teminal 1 och en i centralhallen mellan terminalerna.

Business

I centralhallen finns det fax och kopieringsmaskiner mittemot postkontoret.

Businesscentret (tel: +33(0)4 7222 8374) erbjuder kontor och konferensrum för 2-80 personer. Catering finns tillgängligt, liksom sekreterarhjälp (översättare och maskinskrivare).

Handikappade

Överallt på flygplatsen finns det anpassade hissar, toaletter och telefoner. Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade på parkeringsområdet P6 (vid flygbussens hållplats). Man måste säga till vid informationsdisken i centralhallen för att få avdrag på parkeringsavgiften. För assistans kan man ta kontakt per telefon (tel: +33(0)826 800 826).

Andra tjänster

Det finns banker, växelkontor och bankomater överallt i terminalerna. I centralhallen finns det en hjälpstation och ett apotek. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela terminalbyggnaden.