Tjänster

Service

Hotell

Det finns inget hotell på flygplatsen, men i Montpellier finns det ett stort utbud av hotell, inklusive Holiday Inn (tel: +33(0)4 671 23232) och Sofitel (tel: +33(0)4 679 97272). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Med tanke på att det är en ganska liten flygplats så finns det ett rimligt utbud av butiker, restauranger och snackbarer. Man bör veta att det inte finns så många affärer och ställen som man kan få något att äta på när man har gått igenom säkerhetskontrollen. Därför är det bra att försöka stanna så länge som möjligt på den andra sidan av den!

Bagage

Den allmänna informationspunkten är också den plats som tar hand om upphittade och borttappade föremål. Det finns ingen bagageförvaring på Montpellier flygplats.

Information

Den allmänna informationsdisken ligger i centralhallen..

Business

Businesscentret har mötesrum för grupper på mellan 4-90 personer. Rummen är utrustade med internetanslutning, faciliteter för videokonferenser och overheadprojektorer. Det finns även en cateringservice. För vidare information (tel: +33(0)467 208 660).

Handikappade

Flygplatsbyggnaden är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, hissar, toaletter och telefoner. På alla parkeringsområden finns det platser reserverade för handikappade.

Andra tjänster

För första hjälpen kan man gå till den allmänna informationsdisken. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela byggnaden.