Tjänster

Service

Hotell

Sheraton Genova Hotel (tel: +39(0)10 65491) är det enda hotellet på flygplatsen. Det ligger 200 meter från terminalbyggnaden. För information om fler hotell och för att boka kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Flygplatsen har ett begränsat antal butiker och en taxfreeaffär. Det finns tre barer och en restaurang med självbetjäning.

Bagage

Det finns en lucka i bagagehallen för borttappade och upphittade föremål (tel: +39(0)10 6015 407). Det finns ingen bagageförvaring.

Information

Den allmänna informationsdisken är tillgänglig genom det allmänna telefonnumret. I ankomsthallen finns turistinformation som har öppet 08.00–22.00.

Business

Sala Genova VIP Lounge (tel: +39(0)10 6015 380) är öppen från 06:00-21:00. Här finns det bland annat internetanslutning och incheckningsmöjligheter för passagerare som reser med endast handbagage. Loungen kan användas av innehavare av VIP-kort från flera olika flygbolag.

Omfattande konferensfaciliteter finns tillgängliga i Sheraton Hotel på flygplatsen.

Handikappade

Terminalen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar och toaletter. Precis utanför terminalen finns det parkeringsplatser reserverade för handikappade.

Andra tjänster

Det finns banker (Banca Carige), växelkontor och bankomater. Det finns även ett postkontor.