Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. De närmaste hotellen ligger i Ronchi dei Legionari, 3 kilometer därifrån, och i Monfalcone, på 5 kilometers avstånd. Till dessa hotell hör Doge Inn Airport Hotel (tel: +39(0)481 779401). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat utbud av ställen där man kan få något att äta och dricka. Det finns två snackbarer och en restaurang. Det finns ett måttligt stort shoppingområde vid namn "La Plazetta".

Bagage

Det finns en lucka för borttappade och upphittade föremål vid bagagebanden (tel: +39(0)481 773227). Det finns ingen bagageförvaring på denna flygplats.

Information

Det finns en servicedisk i ankomsthallen, som man också kan nå genom det allmänna telefonnumret. Även turistbyrån har en lucka, där man bland annat kan få information om kollektiva transportmedel.

Business

De passagerare som har FVG-kort (blått eller guld) kan använda VIP-loungen gratis. Det finns även två mötesrum. Information kan fås per telefon (tel: +39(0)481 773224).

Handikappade

Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade. Flygplatsen har också anpassade toaletter och telefoner. Man kan kontakta den allmänna servicedisken för assistans.

Andra tjänster

Det finns banker, växelkontor och bankomater. Det finns även ett postkontor. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela terminalen och det finns datorer med internetanslutning i ankomsthallen. För fösta hjälpen (tel: +39(0)481 474590) kan man ta kontakt med den allmänna servicedisken.