Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det närmaste hotellet är Novotel Eindhoven Airport (2 km, tel: +31(0)40 252 6575). För fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med mycket bra internetpriser.

Butiker och restauranger 

Det finns en affär i terminalen med olika artiklar (Shop & Fly). Restaurangen Belvedair har olika inrättningar: en snackbar på bottenplanet i avgångshallen och ett omfattande urval på första plan som består av en självservering och en á la carte restaurang.

Bagage

Det finns bagagevagnar på Eindhoven flygplats men man måste betala en eller två euros som man får tillbaka när man lämnar in vagnen. Det finns förvaringsboxar i avgångshallen. För förlorade och upphittade väskor och föremål ska man vända sig till informationsdisken.

Information

Det finns en informationsdisk (tel: +31(0)40 291 9818) i centralhallen för förfrågningar om flyg, möjligheter till att göra mellanlandningar, kollektivtrafik och hotell. Man kan också köpa frimärken, telefonkort, tidningar och olika presentartiklar där.

Business

Ett businesscentrum ligger på första plan där man kan använda olika affärstjänster (telefon, fax, kopiering, datorer). Det finns kontor och mötesrum till uthyrning. Vidare finns det en lounge som heter Business Room med anslutning för bärbara datorer.

Handikappade

De flesta faciliteterna finns på bottenplanet med undantag för restaurangen i businesscentret. Dessa kan nås med en handikappanpassad hiss. Det finns också anpassade toaletter och rullstolsramper. Rullstolar finns att låna hos Eindhoven Handling (tel: +31(0)40 251 6142).

Det finns reserverade platser på parkeringsplats P1 för handikappade. Man betalar avgiften som gäller på P4.

Andra tjänster

Det finns bankomater och trådlöst internet i terminalen. Det finns en läkarmottagning (Travel Doctor) på plan ett där man bland annat kan bli vaccinerad. Detta är också hjälpstationen som kan tillkallas via betjäningsdisken.