Tjänster

Service

Hotell

Park Plaza Belfast (tel: +44(0)28 9442 7000) ligger på gångavstånd från terminalen. Ett annat hotell i området är Dunadry Hotel & Country Club (tel: +44(0)28 9443 4343). Man kan boka hotell vid disken som drivs av Belfast Välkomstcenter (tel: +44(0)28 9024 6609) i ankomsthallen. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell till bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Belfast International flygplats har ett rimligt utbud av butiker, restauranger och barer. Det finns snackbarer, caféer, en restaurang och en vinbar. I shoppingområdet finns bland annat en souveniraffär, "Taste of Ulster", med typiska produkter från Nordirland.

Bagage

Man kan vända sig till servicedisken för borttappade och upphittade föremål. Man kan inte förvara bagage, men man kan lämna nycklar vid servicedisken för 5 £.

Information

Det finns en servicedisk, Flygplatsens informationsdisk, på första våningen som kan nås via det allmänna telefonnumret. De anställda ger även information om kollektiva transportmedel. Det finns också dataskärmar i ankomsthallen med turistinformation.

Business

I businessloungen finns faciliteter som till exempel internet, fax och telefon. Passagerare som reser i businessklass kan använda denna lounge gratis. Andra resenärer måste betala 9,50 £. Det finns mötesrum tillgängliga i Fitzwilliam International Hotel och Dunadry Hotel & Country Club (se Hotell).

Handikappade

Terminalbyggnaden totalrenoverades och handikappanpassades 2004. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar, toaletter och telefoner, inklusive texttelefoner. Flygplatsens personal har lärt sig några av teckenspråkets enklare gester. Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade nära terminalen. Man kan be om hjälp om man behöver transportera bagage.

Andra tjänster

Det finns inga banker men det finns ett växelkontor (Travelex) och bankomater. Det finns också ett litet postkontor och datorer med internetanslutning. Trådlöst internet finns också tillgängligt. Det finns en tyst sal bredvid biluthyrningsföretagens diskar.