Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men flygplatsen ligger nära stadens centrum där det finns många olika hotell att välja på. Det närmsta stora hotellet är Belfast Hilton (tel: +44(0)28 9027 7000), tre kilometer från flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat nummer av butiker, restauranger och barer. Det finns ett fåtal snackbarer och det finns en restaurang. Det finns några få tidningskiosker och souveniraffärer.

Bagage

För information om försvunna och upphittade föremål bör man kontakta den allmänna servicedisken. Det finns ingen bagageförvaring.

Information

Det finns en servicedisk i ankomsthallen som kan nås genom det allmänna telefonnumret. Man kan även be om information angående hotell och sevärdheter i Belfast.

Business

I Konferenssviten (tel: +44(0)28 9093 5265) kan man hyra kontor och mötesrum för upp till 40 personer. Det finns fax, kopieringsmaskin, samt audio- och videoutrustning. Man kan även beställa catering. Detta businesscenter erbjuder också sekreterarhjälp.

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar, toaletter och telefoner. Det finns även en speciell låg incheckningsdisk. Bland flygplatsens personal finns några personer som har lärt sig en del av teckenspråkets enklare gester. Om man behöver använda texttelefon eller hörslinga kan man kontakta servicedisken. Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade nära terminalen. Det finns även telefoner på alla parkeringsplatser från vilka man kan ringa för att be om assistans.

Andra tjänster

I ankomsthallen finns det inga banker eller växelkontor, men det finns bankomater. Dessutom finns det ett internetcafé och trådlöst internet finns också tillgängligt.