Transport

Lokaltransport

Tåg

AeroExpresståget går mellan flygplatsen och Paveletskystationen i Moskva. Restiden är 40-50 minuter och en biljett kostar 120 rubel. Dessutom finns det en långsammare tågförbindelse samma väg. Resan tar 70 minuter.

Bil och buss

Den viktigaste vägen mellan flygplatsen och Moskva är Kashirskoe motorväg, 2,2 mil i riktning mot den södra delen av den ryska huvudstaden. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

Från flygplatsen finns det en modern expressbuss som går till tunnelbanestationen Domodedovskaya i södra Moskva. Resan tar 25-30 minuter och kostar 30 rubel. Liknande bussar går också till den ryska huvudstadens andra stora flygplats, Sheremetyevo. Resan tar 90-120 minuter och kostar 200 rubel. För att komma till tunnelbanestationen Domodedovskaya kan man också använda minibussar.

Biluthyrning på Moskva Domodedovo internationella flygplats

I ankomsthallen har följande biluthyrningsföretag diskar: Europcar, Hertz och Sixt. Man kan också boka hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. De jämför priser mellan olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Det finns taxi utanför båda terminalerna. En resa till centrum av Moskva kostar mellan 1100 och1 800 rubel, beroende på taxibolaget och typen av bil. Ytterligare information om taxipriser kan fås per telefon (tel: +7(0)95 363 2777) eller (tel: +7(0)95 363 3089).

Flygplatsparkering

Det finns 4000 parkeringsplatser på den här flygplatsen. De första 15 minuterna är gratis på samtliga parkeringsområden. Precis utanför terminalen finns det en korttidsparkering som kostar 100 rubel i timmen. Det finns ett billigare alternativ vid lastterminalen som kostar 50 rubel i timmen. Det finns en långtidsparkering nära flygplatsens ingång som kostar 300 rubel om dagen. Det finns ett område där du kan parkera gratis, men det ligger såklart längst bort från terminalen.