Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen.

Bil och buss

Flygplatsen är belägen åtta kilometer nordost om Jerez vid motorvägen till Sevilla (AP-4). Denna väg leder till N-346 och N-IV. Vägen går till flygplatsen och sedan vidare till Jerez där den väster om staden blir en ringväg.

Busslinje M-050 går till Jerez. Restiden är en halvtimme. Den går även till Cádiz, vilket tar en timme och 15 minuter. Busslinje M-051 går till Jerez och El Puerto de Santa María. Resan dit tar 45 minuter. Även denna buss går till Cádiz. En biljett till Jerez kostar 0,85 € och till Cádiz 2,60 €.

Biluthyrning på Jerez de la Frontera flygplats

Det finns fyra biluthyrningsföretag i ankomsthallen: Avis, Centauro, Europa Car och Europcar. Man kan också boka en hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. De jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Det finns taxi utanför ankomsthallen. En resa till Jerez kostar ungefär 11 € och till Cádiz mer än 40 €.

Flygplatsparkering

Det finns mer än 800 parkeringsplatser tillgängliga. Avgifter: den första halvtimmen kostar 0,40 € och den andra halvtimmen 0,50 €. Därefter kostar det 0,90 € i halvtimmen. Fram till den fjärde dagen är avgiften högst 9 € per dag. Därefter kostar det 7,20 € per dag.