Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det närmaste hotellet är Elba Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (tel: +34(0)902 172 182). Det finns en disk för bokning av hotell i ankomsthallen. För mer information och för att boka online, besök gärna Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett rimligt antal butiker, restauranger, snackbarer och caféer. De flesta av dem finns i zon A. Zonerna B och C har ett begränsat utbud.

Bagage

Disken för borttappade och upphittade föremål och väskor ligger på andra våningen mellan zonerna B och C (tel: +34(0)928 579 130).

Information

Man hittar informationsdiskar i alla zoner. Turistbyrån ligger i ankomsthall A (EU-flygningar, tel: +34(0)928 574 117).

Business

Det finns ett mötesrum för högst fem personer i området som ansluter zonerna A och B. Bokningar kan göras via tel: +34(0)928 579 005. Sala Galdós VIP lounge är gratis för de passagerare som reser businessklass, men andra måste betala € 15.00. Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (se Hotell) har ett brett utbud av faciliteter för affärsresande, inklusive tio rum för möten och konferenser (upp till 800 personer).

Handikappade

Terminalen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper och anpassade hissar, toaletter och telefoner. Det finns 48 parkeringsplatser reserverade för handikappade precis framför terminalen.

Andra tjänster

Det finns banker, växelkontor och bankomater. Det finns också ett postkontor. Dessutom hittar man många reseoperatörer i ankomsthallen. Det finns ett lekområde för barn och ett speciellt rum där man kan byta blöjor. I avgångshall A (EU-flygningar) finns ett internetcafé. Hjälpstationen ligger på bottenvåningen till zon A (tel: +34(0)928 579 123).