Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. I området kring flygplatsen finns det många bad- och golforter (La Manga Club) där man har ett stort urval av hotell. Det närmaste hotellet är 525 Hotel (tel: +43(0)902 325 525), 3,5 kilometer från flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Utbudet av affärer, restauranger och barer är mycket begränsat. Det finns två butiker, en affär som säljer olika sorters varor och en souveniraffär. Det finns även två snackbarer. För övrigt är öppet- och stängningstiderna oregelbundna.

Bagage

Man kan inte förvara bagage på flygplatsen. Den allmänna servicedisken tjänar också som disk för borttappade och upphittade föremål.

Information

I ankomsthallen finns en disk som tillhör Aena, det företag som förvaltar de spanska flygplatserna. Denna disk är även tillgänglig via det allmänna telefonnumret.

Business

Det finns inga businessfaciliteter på Murcia flygplats.

Handikappade

Flygplatsen är tämligen handikappanpassad. Det finns anpassade toaletter. Den handikappade passagerare som behöver assistans gör bäst i att informera sitt flygbolag.

Andra tjänster

Det finns ett växelkontor och bankomater. Dessutom finns det en lekhörna för barn.