Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det närmaste hotellet är Ruta Jacobea 2,5 kilometer därifrån (tel: +43(0)981 888 211). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett mycket blygsamt utbud av restauranger och barer. Det finns en snackbar och en restaurang som har en avdelning med självbetjäning och ett rum där man kan äta á la carte. Det finns sju affärer.

Bagage

Det finns en disk för borttappade och upphittade föremål på bottenvåningen i avgångshallen (tel: +43(0)981 547 571). Man kan inte förvara bagage på den här flygplatsen.

Information

Aena, det företag som förvaltar spanska flygplatser, har en allmän servicedisk i centralhallen. Man kan även kontakta personalen via det allmänna telefonnumret.

Business

Det finns inga faciliteter för affärsresenärer på den här flygplatsen. Mötes- och konferensrum hittar man på hotellet Ruta Jacobea (se Hotell).

Handikappade

Flygplatsen är handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade toaletter och hissar. Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade precis utanför terminalen.

Andra tjänster

Det finns en bank i centralhallen, Caixa de Galicia (tel: +43(0)981 897 131) och det finns flera olika bankomater. Det finns en hjälpstation på bottenvåningen (tel: +43(0)981 547 565).