Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen järnvägsförbindelse till flygplatsen.

Bil och buss

Flygplatsen är belägen 1,3 mil sydost om San Pedro Sulas centrum. Flygplatsen är enkel att nå från staden med hyrbil via motorväg 765. Vägen till flygplatsen och dess avfart är tydligt skyltade.

Biluthyrning San Pedro Sula flygplats

Biluthyrningsföretagen har en disk i ankomsthallen. Några internationella och flera lokala biluthyrningsföretag finns på San Pedro Sula flygplats. Man kan även bygga en hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. De jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift. 

Taxi

Det finns taxi utanför ankomsthallen. En taxi till centrum av San Pedro Sula kostar mellan US$10 och 14 (Honduras valuta är lempira, men taxiförarna accepterar även amerikanska dollar.

Det finns ingen reguljär busservice från flygplatsen till San Pedro Sula. Bussarna korsar den närliggande viadukten, men det är för långt att gå, särskilt när man har bagage. Det finns emellertid en flygbuss som drivs av företaget Hedman Alas till Hedman bussterminal i San Pedro Sula. Man kan köpa biljetter i en kiosk i ankomsthallen.

Flygplatsparkering

Det finns en parkeringsplats utanför terminalen. Vi avråder från att lämna bilen här på natten.