Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse med Monterrey flygplats.

Bil och buss

Flygplatsen ligger 1,5 mil nordost om Monterreys centrum. Flygplatsen är lätt att nå från stadens centrum med hyrbil: först följer man Avenida Constitucion och därefter Carretera Miguel Alemán (även: Carretera Federal 54) som leder direkt till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Från busstationen avgår det inte bara bussar till Monterrey, utan också till Monclava, Saltillo, Nuevo Laredo, Reynosa och Matamoros. Det finns även internationella bussar till Laredo och McAllen i den amerikanska staten Texas.

Det finns också en lyxig Sky Express Bus mellan flygplatsen och Monterrey. Den avgår från busstationen Valle Oriente på Avenida Lázaro Cardenas. Dessa lyxbussar har gratis trådlöst internet ombord. 

Biluthyrning Monterrey flygplats

Man hittar biluthyrningsföretagens diskar på bottenvåningen i ankomsthallen. Nio uthyrningsföretag finns på Monterrey Airport: Avis, Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Payless och Thrifty. Man kan också boka en hyrbil i förväg genom att använda sig av de tjänster som EasyTerra erbjuder; de jämför priser mellan olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift. 

Taxi

Man kan boka en taxi i en kiosk utanför ankomsthallen. Man har fasta avgifter till flera olika resmål. En resa till Monterreys centrum tar omkring en halvtimme. 

Flygplatsparkering

Det finns kort- och långtidsparkeringar nära terminalerna. För korttidsparkeringen betalar man 24 pesos för den första halvtimmen och därefter 6 pesos per 15 minuter med ett maximibelopp på 300 pesos per dag. På långtidsparkeringen betalar man 190 pesos per dag.