Tjänster

Service

Hotell

Best Western McCarran Inn (tel. +1(0)702 798 5530) är beläget nära flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online kan man gå till Booking.com. Denna webbsida erbjuder ett stort utbud av hotell, till konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

Båda terminalerna har många butiker, restauranger och (snack) barer. Emellertid är priserna på mat och i allmänhet ganska höga.

Bagage

Bagageskåp finns på flera olika platser i terminalen, efter säkerhetskontrollen. Avgift: mellan 2 USD och 3 USD per resväska. För förlorade och upphittade föremål kan man vända sig till centralhallen eller kontakta tel. +1(0)702 261 5134.

Information

Alla terminaler har servicediskar där man kan få information om flygplatsen, samt om avgångs- och ankomsttider. Det finns informationsstånd där man kan be om information genom att trycka på nollan. Det finns även många volontärer på McCarran flygplats som kan hjälpa passagerarna. På flera platser på flygplatsen kan man få turistinformation, boka hotellrum eller beställa en bil med förare.

Business

Flygplatsen har ett flertal faciliteter för affärsresande, bland annat internet, översättningsservice och fax. För ytterligare businessfaciliteter kan man bege sig till ett av de många hotellen i närheten av flygplatsen. T2 har ett VIP-rum.

Handikappade

McCarran flygplats har toaletter för rörelsehindrade personer, samt (TDD /LED) telefoner för hörselskadade. Dessutom har flygplatsen rullstolsramper, samt anpassade hissar och toaletter. 

Andra tjänster

Alla terminaler har bankomater. T2 har ett växelkontor. Det finns fitnessfaciliteter med en bastu, ett flygmuseum, lekplatser och hjälpstationer. Flygplatsen har även en service för snabbincheckning. Det finns gratis datorstånd (T1) och gratis trådlöst internet.