Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Alice Springs flygplats. De närmaste hotellen är ett Bed & Breakfast, Pathdorf (tel: +61(0)8 8952 0525), och Alice Springs Airport Motel (tel: +61(0)8 8952 6611) i den södra delen av staden. För fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser. 

Butiker och restauranger

Möjligheterna till mat och dryck är begränsade: en restaurang, ett kafé, en souvenirbutik, en juvelerare och en bokhandel. 

Bagage

Det finns ingen separat disk för förlorade och upphittade föremål: personalen i informationsdisken kan hjälpa till. Man kan också fråga om borttappade föremål via det allmänna telefonnumret (+61(0)8 8951 1211).

Information

Alldeles intill biluthyrningsdiskarna hittar man en allmän informationsdisk för förfrågningar om flygplatsen och flygtider. 

Business

Det finns två lounger i terminalen, men Alice Springs flygplats erbjuder inga andra affärsfaciliteter. Det finns ett stort konferenscentrum i Alice Springs.

Handikappade

Alice Springs flygplats är utmärkt handikappanpassad. Det finns anpassade toaletter och telefoner. Vid informationsdisken kan man be om en rullstol och assistans vid ombordstigning (det finns inga rörliga passagerarbryggor på Alice Springs flygplats). 

Andra tjänster

Man kan växla pengar i souvenirbutiken Australian Way Gifts. Det finns också två bankomater: en precis före säkerhetskontrollen och en precis efter. Rökning är förbjuden överallt på flygplatsen men det finns en rökzon utanför restaurangen. Internetanslutning finns det nära restaurangen och nära informationsdisken.