Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns inget direkttåg till flygplatsen. Victoria Park transferstation kan nås med kollektivtrafik (se nedan).

Bil och buss

Flygplatsen är belägen 1,2 mil från Perth centrum vid Great Eastern motorväg. Från Perth tar man Tonking Highway och Horrie-Miller Drive till den internationella terminalen. Inrikesterminalen ligger på Brearly Avenue, via Tonking Highway. Flygplatsen är tydligt angiven på stora gröna vägskyltar.

Det finns ett flertal busslinjer som går till och från flygplatsen. Perth flygbuss Connect går från terminalerna till flera olika platser i Perth. För mer information och för att boka bussbiljetter vänligen gå till deras webbsida. En enkelbiljett till centrum kostar 15 AUD från T2 och T3. Från T1 kostar det 18 AUD. Det finns även flera stadsbussar (buss 36, 37 och 40) från T2 och T3 till Perth. För mer information om stadsbussarnas tidtabeller, vänligen besök deras webbsida.

Biluthyrning på Perth flygplats

Biluthyrningsföretagen är belägna på bottenvåningen i T1, T2 och T3: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty och Redspot. Man kan även hyra bil genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. Denna webbsida jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Det finns taxibilar tillgängliga utanför terminalerna. En resa till Perth kostar ungefär 30 AUD från T2 och T3. Från T1 kostar det 35 AUD. Dessutom betalar man en tilläggsavgift på 2 AUD. Denna avgift betalas före resan.

Flygplatsparkering

Alla terminaler har ett flertal parkeringsfaciliteter. Korttidsparkering och långtidsparkering, men även snabbparkering och regionalparkering. Fyra timmar kort- eller långtidsparkering kostar omkring 10 AUD. Det finns en speciell buss som går till och från parkeringsfaciliteterna.