Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Sharm el-Sheikh flygplats, men det finns flera olika hotell och semesteranläggningar på stranden nära flygplatsen. Hotell i närheten av flygplatsen är bland annat Hilton Sharks Bay Resort‎ (tel: +20(0)69 360 3333), Savoy Sharm el-Sheikh Hotel (tel: +20(0)69 360 2500) och Tropicana Grand Oasis (tel: +20(0)2 2268 0903). För information om fler hotell och för att boka online, kan man vända sig till Booking.com. De har ett stort antal hotell, till konkurrenskraftiga internetpriser.

Butiker och restauranger

Sharm el-Sheikh flygplats har endast ett begränsat antal ställen där man kan få något att äta och dricka och butiker.

Bagage

Man kan inte förvara sitt bagage på Sharm el-Sheikh flygplats. För förlorade och upphittade föremål måste man vända sig till informationsdisken.

Information

I centralhallen finns det en informationsdisk för förfrågningar om flygtider och service på flygplatsen. Men den är inte alltid bemannad. 

Business

Det finns en VIP-lounge i Terminal 1 (tel: +20(0)69 362 3304). Förutom detta finns det inga businessfaciliteter på Sharm el-Sheikh flygplats. För dessa måste man vända sig till större semesteranläggningar såsom Hilton Resort (se Hotels) vilka till exempel har mötesutrymmen och konferensrum tillgängliga.

Handikappade

Sharm el-Sheikh flygplats har begränsad tillgänglighet för handikappade. Det finns rullstolsramper, men inga anpassade toaletter. Detta kanske kommer att förändras när Terminal 3 öppnas 2012.

Andra tjänster

Det finns några växelkontor och bankomater i centralhallen. Man hittar även informationskiosker och resebyråer.