Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men Ajaccio ligger på ett kort avstånd och det finns flera olika hotell i olika kategorier. Det närmaste är Hotel Campo Dell'Oro (tel: +33(0)4 9522 3241), en kilometer från flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. Det har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Den lilla flygplatsen har ett begränsat antal butiker och restauranger. Det finns en bar, en glassaffär och en restaurang. Det finns också några affärer, inklusive ett konstgalleri.

Bagage

Den allmänna informationsdisken fungerar också som informationspunkt för borttappade och upphittade föremål. Det finns ingen bagageförvaring på Ajaccio flygplats.

Information

Informationsdisken finns i centralhallen. Där kan man få information om avgångs- och ankomsttider för flygplan, bussar och tåg från Ajaccio. Det finns också datorskärmar med turistinformation om Korsika.

Business

Ajaccio flygplats har inget businesscenter, men det finns planer på att skapa ett i framtiden. Omfattande faciliteter för affärsresande finns på Hotel Campo Dell'Oro och på Hotel Castel Vecchio i Ajaccios centrum.

Handikappade

Flygplatsen är relativt handikappvänlig. Det finns rullstolsramper och anpassade toaletter.

Andra tjänster

Det finns ingen bank på flygplatsen men det finns en bankomat. Trådlöst internet finns tillgängligt i terminalen.