Transport

Lokaltransport

Tåg

Beauvais järnvägsstation är belägen 4 kilometer från flygplatsen. Den erbjuder till exempel förbindelser till Gare du Nord i Paris och Amiens. Taxibilarna har ett fast pris till stationen. Under dagen kostar en resa till järnvägsstationen 11 EUR. På kvällar och helger kostar det 15 EUR.

Bil och buss

Flygplatsen är belägen ungefär 7 mil från Paris centrum. För att komma till flygplatsen kan man ta motorvägarna A16 och N1 i riktning mot Amiens (utfart 15 Amiens). Beauvais Tille är tydligt angiven på vägskyltar.

En enkelbiljett med flygbussen till Paris kostar 14 EUR. Biljetter är tillgängliga i ankomsthallen vid försäljningsdisken på den högra sidan. Det finns också en super flygbuss (disken ligger i terminal 1:s ankomsthall) som man kan ta från flygplatsen. Denna linje tar resenärerna direkt till Disneyland och andra platser.

Biluthyrning på Beauvais Tille flygplats

Ett flertal biluthyrningsföretag har filialer på flygplatsen (Avis, UCAR, Europcar, Hertz, National och Sixt). Man kan även boka hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. Denna webbsida jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift. 

Taxi

Taxibilar finns tillgängliga utanför terminalen. Under dagen kostar en resa till Paris ungefär 110 EUR och på kvällen 150 EUR. 

Flygplatsparkering

Flygplatsen har ungefär 1900 parkeringsplatser. De två närmaste parkeringsfaciliteterna (P1 och P3) kostar 19,50 EUR 19.50 per dag och 49,40 EUR för fem dagar. På parkeringsplatsen P2, kostar en dag 18,50 EUR och fem dagar 45,30 EUR. För vidare frågor om parkering, vänligen kontakta flygplatsen online.