Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Biarritz flygplats. Det finns några hotell precis intill flygplatsen, däribland Hôtel Campanile Biarritz‎ (tel: +33(0)5 59 41 19 19) och Inter Hotel Amarys (tel: +33(0)5 5901 0404). Man kan välja mellan fler hotell i Biarritz centrum. Bara för att nämna några: Hotel de l'Océan Biarritz Centre (tel: +33(0)5 5924 0327), nära den gamla hamnen Brit Hotel (tel: +33(0)5 9914 9750) och precis vid stranden det exklusiva och dyra Hotel du Palais‎ (tel: +33(0)5 5941 6400). För fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat antal butiker och restauranger på Biarritz flygplats. Det finns en diverseaffär som säljer dagstidningar, tidskrifter, cigaretter och en del lokala produkter. Det finns också en Quicksilverbutik som säljer surfutrustning. En enkel restaurang och ett kafé kompletterar det hela. 

Bagage

Den allmänna informationsdisken fungerar också som ett kontor för förlorat och upphittat bagage och kan nås via det allmänna telefonnumret +33(0)5 5943 8383.

Information

En informationsdisk för förfrågningar om flygplatsen och flygtider är centralt belägen i terminalen. 

Business

Det finns två mötesrum på Biarritz flygplats, båda med plats för max 18 personer. För mer information: secretariat@biarritz.aeroport.fr. Det finns också en enkel VIP-lounge. Hotel Campanile intill flygplatsen har ett litet och enkelt mötesrum för upp till 25 personer. Bättre och mer omfattande affärsfaciliteter kan man hitta på hotellen i Biarritz centrum. 

Handikappade

Det finns reserverade platser för handikappade på parkeringsplatsen P0. Hissar och toaletter är också anpassade för rullstolsbundna. Det finns också rullstolar tillgängliga. På flera ställen, däribland nära parkeringsplatserna, finns det telefoner man kan använda för att be om assistans. 

Andra tjänster

Trådlöst internet finns tillgängligt på flygplatsen och man kan ta ut pengar från bankomater. Första hjälpen kan man nå via den allmänna informationsdisken.