Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen. De närmaste tågstationerna ligger i Biarritz och Bayonne. 

Bil och buss

Biarritz flygplats ligger fem kilometer sydost om stadens centrum. Flygplatsen är lätt att nå via D260, som också går under namnet Boulevard du B.A.B. Rakt söder om flygplatsen ansluter motorvägen A63 Bordeaux till San Sebastian i regionen Baskien i Spanien. Infarten till flygplatsen ligger vid D810 som ansluter till A63 som leder till Biarritz i den andra riktningen. 

Bussar från bolaget Chronoplus avgår från flygplatsen till tågstationen i Biarritz (linje C, restid omkring 10 minuter) och tågstationen i Bayonne (linje 8A/8B, restid omkring 30 minuter). Bussbolaget ATCRB går också från tågstationen i Biarritz och sedan vidare till Bidart, Guéthary, St-Jean-de-Luz och Hendaye.

Bussbolaget PESA avgår dagligen klockan 15.30 från flygplatsen till San Sebastian i Spanien. 

Biluthyrning Biarritz flygplats

I ankomsthallen på Biarritz flygplats hittar man fem biluthyrningsföretag: Avis, National-Citer, Europcar, Hertz och Sixt. Man kan också boka en hyrbil i förväg genom att använda sig av de tjänster EasyTerra erbjuder; de jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift. 

Taxi

Taxibilar finns precis utanför ankomsthallen. För en resa till Biarritz centrum bör man räkna med ett pris på cirka € 12.00, till Bayonne kostar det några euro till. 

Flygplatsparkering

På alla parkeringsplatserna på Biarritz flygplats kan man parkera de första 30 minuterna gratis. Parkeringsplats P3, för korttidsparkering, ligger precis utanför terminalen. Den första timmen kostar € 1.50, den andra € 2.50 och den tredje € 3.50. Omedelbart bredvid ligger två parkeringsplatser, P0 och P8, där man betalar € 15.00 för en dag och € 75.00 för tio dagar. Långtidsparkeringen ligger bredvid infartsvägen till flygplatsen; priset är €11.50 för en dag och € 55.00 för tio dagar.

Mer information om parkering på Biarritz flygplats via tel: +33(0)5 5943 8332.