Tjänster

Service

Hotell

Det finns två hotell på flygplatsen. Båda kan nås med en gratis flygbuss. Hilton Paris Orly (tel: +33(0)1 4512 4512) och Ibis Orly (tel: +33(0)1 5670 5050). För mer information om hotell och för bokning online, kan man besöka Booking.com. De har ett brett utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Utbudet av barer och restauranger är skapligt. Orly väst har 13 barer och Orly syd har åtta barer och två restauranger. I båda terminaler finns affärer, men Orly väst har det största och mest varierande utbudet. 

Bagage

Det finns ingen säker bagageförvaring. Det finns diskar för förlorade och upphittade väskor och föremål i båda terminalernas ankomsthallar. (Orly syd tel: +33(0)1 4975 3410, Orly väst, tel: +33(0)1 4975 4234).

Information

Det finns allmänna informationsdiskar i båda terminalerna. I Orly syd hittar man dem vid utgångarna C och H och på första våningen i hall B. I Orly västs avgångshall finns tre informationsdiskar. Gratis kartor finns tillgängliga vid alla dessa diskar. För mer information kan man också ringa det allmänna informationsnumret.

Business

Orly väst har ett stort businesscentrum (Centre d’Affaires, tel: +33(0)1 4975 1233) med faciliteter som till exempel telefon, fax, kopiering och e-post. Det finns 16 mötesrum, sju kontor och en lounge som man kan hyra. I terminalen Orly syd finns det tre större mötesrum (max. 200 personer).

Handikappade

På parkeringsområdena finns platser som är reserverade för handikappade personer. Dessutom finns det rulllstolsramper och anpassade hissar, toaletter och telefoner. För mer information och assistans kan man vända sig till de speciella diskarna vid utgång W i Orly väst och vid utgång E i Orly syd.

Andra tjänster

I båda terminalerna finns det banker, växelkontor och bankomater. Hjälpstationen ligger i Orly väst.