Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men Pau ligger i närheten och staden har ett stort utbud av hotell i alla kategorier. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns en restaurang, "Restaurant de l’Aéroport" (tel: +33(0)5 5933 3323) som har en bar där det säljs snacks och enklare smårätter, ett brasserie (billiga fasta menyer) och en avdelning där man kan äta á la carte.

Bredvid restaurangen finns en kiosk med tidningar, böcker och cigaretter. Flygplatsbutiken (tel: +33(0)5 5933 2445) har specialiserat sig på lokala produkter som vin, paté, armagnac och sötsaker.

Bagage

Den allmänna informationsdisken tjänar också som disk för borttappade och upphittade föremål.

Information

Den allmänna informationsdisken, CCI Informationsdisk (tel: +33(0)5 5933 3300) hittar man på terminalens bottenvåning mellan ankomsthallen och avgångshallen. Det finns en separat turistkiosk med broschyrer om aktiviteter och sevärdheter i Pau och regionen Béarn. Man kan också boka logi här.

Business

Flygplatsen har några få mötesrum till uthyrning, men endast för små grupper. Det finns cateringservice. För bokningar kan man kontakta Ledningen för personlig assistans (tel: +33(0)5 5933 3359).

VIP loungen “Jacqueline Auriol” kan bokas via flygplatsens stationsmanager (tel: +33(0)6 5933 3354).

Handikappade

Flygplatsen är anpassad för rullstolsanvändare och det finns et fåtal parkeringsplatser reserverade för handikappade. För assistans kan man gå till den allmänna informationsdisken eller ringa (tel: +33(0)5 5933 3300). Om man behöver en rullstol på flygplatsen kan man kontakta sitt flygbolag.

Andra tjänster

På Pau Pyrénées flygplats finns ett fåtal platser med trådlös internetanslutning. Crédit Agricole har en bankomat.