Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men det finns en flygbuss till järnvägsstationen i Pau. Därifrån avgår det tåg till Bayonne och Biarritz i väster, samt till Lourdes, Tarbes och Toulouse i öster. Det finns också regelbundna förbindelser till Bordeaux och Paris.

Bil och buss

Flygplatsen ligger vid D716, som ansluter motorvägen mellan Bayonne och Toulouse (A64-E80), den så kallade "autoroute Pyrénéenne". För att komma till Pau tar man flygplatsens högra utfart och kör till vänster i riktning mot Bordeaux. I anslutning till ankomster avgår det en flygbuss till tågstationen i Pau. På vägen stannar denna buss vid Paus universitet, Place de Verdun och Rue Valérie Meunier.

Biluthyrning på Pau Pyrénées flygplats

I ankomsthallen har följande biluthyrningsföretag diskar: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer och Sixt. Man kan även boka en hyrbil i förväg genom att använda de tjänster EasyTerra erbjuder. De jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Det finns taxi utanför ankomsthallen. En resa till Pau tar ungefär 15 minuter och kostar omkring 20 €.

Flygplatsparkering

Det finns två parkeringsområden (P1 och P2). Avgifterna är desamma för båda områdena under den första dagen, upp till tre timmar kostar 1 € och 24 timmar kostar 10 €. Efter de första 24 timmarna är det billigare att parkera på P2. Kostnaden för 3 dagar är 17 €, medan kostnaden för 3 dagar på P1 är 22 €.