Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. I området är ett bra alternativ Hotel Frederico2 (tel. +39(0)731211079). För information om fler hotell och för att boka online, vänligen besök Booking.com. Denna webbsida erbjuder ett stort antal hotell till konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

På Ancona flygplats hittar man ett fåtal butiker, restauranger, barer och snabbmatsalternativ. Förutom en taxfreebutik så finns det ett flertal affärer som säljer lokala specialiteter.

Bagage

För borttappat och upphittat bagage, vänligen ring +39(0)712827296.

Information

Man kan få allmän information om flygplatsen vid disken nära ankomst loungen. Man kan även ringa +39(0)7128271 eller skicka e-post till info@ancona-aiport.com.

Business

Ancona flygplats har en VIP-lounge med TV och internet. Dessutom har Ancona flygplats ett flertal mötesrum som hyrs ut från 35 EUR i timmen. Man kan boka genom flygplatsens allmän telefon- eller faxnummer. 

Handikappade

Ancona flygplats är mycket handikappvänlig. Flygplatsen har rullstolsramper och anpassade hissar och toaletter. Nära terminalen finns det ett flertal reserverade parkeringsplatser för handikappade. 

Andra tjänster

På terminalen finns det en bank, ett växelkontor och en bankomat. Vidare finns även första hjälpen assistans tillgänglig.