Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men flygplatsen ligger på kort avstånd från Brindisi där det finns flera olika hotell. Inte långt från flygplatsen ligger Rama Hotel Minerva (tel: +39(0)831 555797). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Utbudet av affärer, barer och restauranger är begränsat. Det finns två barer och en restaurang. Dessutom finns det automater med kalla och varma drycker, samt snacks.

Bagage

Flygplatsen har ingen bagageförvaring. Det finns ett kontor för borttappade och upphittade föremål (tel: +39(0)80 5800224), för bortkommet bagage kan man ringa Alitalia (tel: +39(0)831 412028) eller andra flygbolag (tel: +39(0)831 4117208). Man kan också fråga online om bortkommet bagage.

Information

Det finns en informationsdisk i ankomsthallen vilken också är tillgänglig via det allmänna telefonnumret. Man kan fråga om ankomst och avgångstider, samt om kollektiva transportmedel. För information kan man även ringa det centrala telefonnumret till Aeroporti di Puglia (tel: +39(0)80 5800200).

Business

Förutom ett fåtal elementära tjänster som till exempel fax och telefon vid servicedisken, finns det inga businessfaciliteter.

Handikappade

Flygplatsen är ganska handikappanpassad. Det finns rullstolsramper och det finns en anpassad toalett. Man kan be om assistans vid servicedisken.

Andra tjänster

Det finns bankomater i terminalen.