Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. En buss går till centrum av Brindisi. Det går tåg till bland annat Lecce och Bari från järnvägsstationen på Via Bastioni Carlo V.

Bil och buss

Flygplatsen ligger precis bredvid Brindisi, vid SS16/SS379. Vägen till centrum är tydligt angiven. Lecce ligger längre söderut. Från Brindisi följer man SS613. Avståndet är 4,5 mil och resan tar ungefär 40 minuter.

En lokalbuss går mellan flygplatsen och centrum av Brindisi, i anslutning till flygningarnas ankomst och avgång. Restiden är cirka 30 minuter. En biljett kostar 3 €. Det finns en reguljärbuss som går till Lecce. Resan tar omkring 45 minuter.

Biluthyrning på Brindisi flygplats

I ankomsthallen har följande biluthyrningsföretag diskar: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt och Thrifty. Man kan också boka en hyrbil genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. De jämför priser mellan olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Taxi finns utanför ankomsthallen (tel: +39(0)831 597901). Man bör kontrollera att föraren sätter på taxametern eller komma överens med honom om ett tydligt pris innan man sätter sig i taxin.

Flygplatsparkering

Det finns en parkeringsplats precis framför terminalen. Det finns flera olika områden för korttids- och långtidsparkering. Avgifterna är: upp till två timmar 1,80 €, upp till åtta timmar 4,70 € och upp till 24 timmar 10 €. Sedan kostar det 10 € per dag för upp till tre dagar. Från den fjärde till den sjunde dagen kostar det 8 € per dag och därefter 4,80 € per dag.