Tjänster

Service

Hotell

Sardegna Hotel (tel. +39(0)70 286 245) är beläget endast några kilometer från flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online, vänligen besök Booking.com. Denna webbsida har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

Flygplatsen har få butiker, restauranger och snabbmatsställen. De flesta butiker och restauranger är belägna nära avgångshallen på första våningen. Det finns en panoramarestaurang med terrass på andra våningen.

Bagage

Bagagerummet och avdelningen för förlorade och upphittade föremål är beläget i ankomsthallen vid informationscentret (tel. +39(0)403 735 1449). Två flygbolag har sina kontor på bottenvåningen nära banden för bagageutlämning. Airone (tel. +39(0)70 240 611) och Sogaerdyn (tel. +39 (0)335 123 2436).

Information

I ankomsthallen hittar man en informationsdisk, som ger information om flygplatsen samt om ankomst- och avgångstider. Man kan även få turistinformation här.

Business

Businesscentret ligger på andra våningen. Det finns sex kontor och fullt utvecklade konferensrum med telefon, fax, videoskärmar, bredband och trådlöst internet. För mer information, vänligen använd detta kontaktformulär.

Flygplatsen har två VIP lounger, som är avsedda uteslutande för resenärer i businessklass. Dessa lounger är utrustade med alla moderna bekvämligheter. För mer information vänligen kontakta (tel. +39(0) 70212076) eller skicka e-post.

Handikappade

Alla parkeringsfaciliteter har reserverade parkeringsplatser för handikappade personer. Dessutom har flygplatsen liftar och anpassade toaletter.

Andra tjänster

Flygplatsen har en bank, växelkontor, postkontor och bankomater. Hjälpstationen ligger på bottenvåningen (tel. +39(0)70 241344).