Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns många logimöjligheter i dess omgivning. Charming International Hotel (tel: (0)81 231 1004) ligger precis bredvid flygplatsen, liksom Millennium Hotel (tel: (0)81 595 5406). Holiday Inn Napoli (tel: (0)81 225 0111) ligger två kilometer från flygplatsen. Var och ett av dessa hotell har en flygbussförbindelse. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Flygplatsens shoppingområde ligger på första våningen i Terminal 1. Det finns ett rimligt antal affärer. Många av dem har specialiserat sig på regionala produkter som till exempel färsk mozzarella, lokala viner och sötsaker från Capri. Om man vill få något att äta och dricka kan man välja mellan tre snackbarer, ett café, en Burger King och självbetjäningsrestaurangen Ciao.

Bagage

Kontoret för borttappade och upphittade föremål ligger i ankomsthallen och är öppet 24 timmar om dygnet (tel: +39(0)817 896 765/766).

Information

Det finns kundtjänst i ankomsthallen (tel: +39(0)817 896 259). Vid denna disk kan man ställa frågor om flygplatsen, ankomst- och avgångstider, hotell och sevärdheter. Man kan även hyra bärare här.

Business

Konferens- och businesscentret ligger på första våningen i Terminal 1 (tel: (0)81 7896 633/518). Det finns fullt utrustade kontor att hyra och det finns faciliteter för videokonferenser. Dessutom erbjuder centret sekreterarhjälp och catering.

Det finns två VIP-lounger: "La Terrazza" för businessklasspassagerare som reser med Air France, British Airways och Lufthansa, samt "Vanvitelli" för Alitalias businessklasspassagerare.

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar, telefoner och toaletter. Övergångsstället vid huvudingången är utrustat med ljudsignaler. För att be om assistans behöver man bara trycka på någon av knapparna som finns på flera olika ställen inuti och utanför terminalen.

Andra tjänster

Det finns ett läkarcenter som sköts av Röda Korset i ankomsthallen. Man kan skaffa sig kontanter på flera olika ställen: banker, växelkontor och bankomater. Det finns en biljettdisk (tel: +39(0)817 896 272/642) där man kan köpa sista minuten biljetter.