Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns inget direkttåg till flygplatsen. Buss 38 går till Pescara station regelbundet. Från denna moderna järnvägsstation är det enkelt att resa till andra destinationer i Italien. Till exempel, kan man ta sig till Rom på tre timmar. För mer information, vänligen gå till Italienska Järnvägars webbsida.

Bil och buss

Flygplatsen är belägen ungefär sex kilometer nordost om Pescaras centrum på Strada Stratale Tiburtina.

Buss 38 går mellan flygplatsen och Pescara centrum. En enkelbiljett kostar 1 EUR. Det finns en biljettmaskin i ankomsthallen. För mer information och tidtabell, vänligen besök bussbolagets webbsida.

Biluthyrning på Pescara flygplats

Det finns ett flertal biluthyrningsföretag på flygplatsen: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Targa Rent, Maggiore och Onair buss. Man kan även boka en hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. Denna webbsida jämför priser mellan olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Det finns taxibilar tillgängliga utanför terminalen. En resa till Pescara kostar ungefär 15 EUR. Man kan boka taxi hos Radio Taxi tel. +39(0)3 0853 5155.

Flygplatsparkering

Det finns 500 parkeringsplatser på Pescara flygplats. En timmes parkering kostar 2 EUR och att parkera i en dag kostar 11 EUR. För mer information om parkering, vänligen skicka e-post.