Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det närmaste hotellet är Sporthotel Penz (tel: +43(0)512 22514 0). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat antal snackbarer och caféer i terminalen. Självklart finns det ett äkta österrikiskt bageri. Det finns en flygplatsbutik med dagstidningar, tidskrifter, böcker och filmer, samt en taxfreeaffär.

Bagage

Det finns en lucka för borttappade och upphittade föremål i ankomsthallen. Det finns även personal från olika flygbolag som kan hjälpa dig om du har tappat bort något under flygningen.

Information

Det finns en allmän informationsdisk i terminalen som också kan nås genom det allmänna telefonnumret. Dessutom hittar man flera olika resebyråer i ankomsthallen.

Business

Flygplatsen har begränsade faciliteter för affärsresenärer. Det finns en VIP-lounge som man kan boka genom Marketingavdelningen (tel: +43(0)512 22525 164). Presskonferenser hålls vanligtvis i restaurangen "Fliegerstüberl" (tel: +43(0)512 22525 750).

Handikappade

Det finns platser reserverade för handikappade i parkeringsgaraget. Dessutom finns det en hiss för rullstolsanvändare och anpassade toaletter.

Andra tjänster

Första hjälpen ställs till förfogande av Tyrolens flygambulans (tel: +43(0)512 22422). Bank für Tirol und Vorarlberg har en filial här och det finns även bankomater.