Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. Hotellen och semesteranläggningarna på ön är främst avsedda för turister. Det finns ett femstjärnigt hotell på Fuerteventura: Hotel Elba Palace Golf (tel: +34(0)928 163 922) i Antigua. För mer information om hotell och för att boka online besök gärna Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett väsentligt utbud av butiker och restauranger.

Bagage

Informationsdiskarna fungerar också som diskar för borttappade och upphittade föremål. Man kan få information genom det allmänna numret. Det finns ingen bagageförvaring på Fuerteventura flygplats.

Information

Det finns två allmänna informationsdiskar som tillhör Aena (Aeropuertos Españoles och Navegación Aérea, tel: +34(0)902 404 704) på terminalen.

Business

Flygplatsen har ingen service för affärsresande, med undantag för en VIP lounge i avgångshallen.

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper och anpassade toaletter och telefoner. Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade personer precis framför terminalens ingång.

Andra tjänster

Det finns ingen bank, men det finns två bankomater. Det finns också ett lekområde för barn på första våningen i terminalen. Hjälpstationen är tillgänglig per telefon: +34(0)928 860 717.