Tjänster

Service

Flygplatsparkering

Det finns en speciell buss som sköter transporten mellan parkeringsfaciliteterna och terminalen. Det finns ett flertal olika sorters parkeringsplatser tillgängliga, både för lång- och korttidsparkering. Silver Zone Car Park för långtidsparkering. Premier Car Park ligger nära terminalen. Meet and Greet och Rapid pick up är perfekta om man ska lämna av eller hämta upp passagerare. Short Stay är för korttidsparkering (up till 24 timmar). Förutom detta finns det speciella tjänster om man behöver parkera bilen snabbt. Det är möjligt att boka en parkeringsplats online. För mer information om parkering och för att boka en parkeringsplats, vänligen skicka e-post eller kontakta tele. +44 (0)0871 334 4450.

Hotell

Meadow Cottage bed and breakfast ligger endast fem minuter från flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online vänligen besök Booking.com. Denna webbsida erbjuder många hotell till konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

Före och efter passkontrollen hittar man butiker, restauranger, barer och snabbmatsalternativ.

Bagage

Det är möjligt att hyra en bärare och att få väskan inpackad i plastfilm. För förlorade och upphittade föremål vänligen ring flygplatsens allmänna telefonnummer (tel. +44 (0)871 334 4444). Man kan även fråga efter förlorat bagage online.

Information

Det finns en informationsdisk i mitten av terminalen på bottenvåningen där man kan få information om flygplatsen, samt om avgångs- och ankomsttider.

Business

Det finns flera olika mötesrum att hyra på flygplatsen. För kontor och mötesrum med omfattande service: fax, TV-skärmar och catering (tel. +44 (0)871 334 4444). En lounge är tillgänglig i avgångshallen. Servisair Executive Lounge har trådlöst internet, TV, telefon och många andra tjänster.

Handikappade

Handikappade passagerare kan släppas av och hämtas upp precis utanför flygplatsens ingång. Det finns även speciellt reserverade parkeringsplatser. Förutom detta har flygplatsen rullstolsramper, rullstolar, skyltar på blindspråk och anpassade hissar och toaletter. För mer information angående dessa faciliteter (tel. + 44 (0)871 334 4444).

Andra tjänster

I terminalen finns det växelkontor, en brevlåda och bankomater. FlyTru security är en tjänst (3,95 GBP) som man kan använda för att komma snabbare igenom flygplatsens säkerhetskontroll.