Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Aruba flygplats. Det närmaste boendet är Talk of the Town Hotel and Beach Club‎ (tel: +297 5823 380). Eftersom Aruba inte är någon stor ö är man nära flygplatsen nästan överallt. Andra hotell på Aruba är bland annat Hyatt Regency Aruba Resort and Casino (tel: +297 5612 885), The Westin Aruba Resort (tel: +297 5864 466) och Manchebo Beach Resort and Spa (tel: +297 5823 444). För fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser. 

Butiker och restauranger

Det finns bara några få restauranger, kaféer, (snack) barer och butiker på Aruba flygplats. De flesta ligger på första våningen, men på andra våningen (avgångshallen) finns det några mindre ställen där man kan äta och dricka, samt varuautomater. 

Bagage

Man kan inte förvara bagage på Aruba flygplats. Det finns en disk för förlorat och upphittat bagage i centralhallen. Man kan också fråga om borttappade föremål online.

Information

Det finns en informationsdisk i centralhallen på första våningen för förfrågningar om Aruba flygplats, flygtider och flygplatstjänster. 

Business

De två VIP-loungerna och Marriott Vacation Club har grundläggande faciliteter som fax och kopiering. För mer omfattande affärsfaciliteter, såsom mötesutrymmen och konferensrum får man vända sig till de större semesteranläggningarna och hotellen på ön (se Hotell), även om de flesta av dessa är mer inriktade på turister än på affärsresenärer. 

Handikappade

Aruba flygplats är ganska bra handikappanpassad. Det finns rullstolsramper och hissar och toaletter är åtkomliga för passagerare i rullstol.  

Andra tjänster

Det finns banker, växlingskontor och bankomater runt om i terminalerna. Trådlöst internet finns på hela flygplatsen, mot betalning. Man kan betala i en kiosk i ankomsthallen. Det finns också ett litet tyst rum på andra våningen.