Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Santo Domingo flygplats. Det närmaste hotellet är Quality Real Aeropuerto Santo Domingo Hotel (tel: +809 549 2525). Be Live Hamaca Hotel‎ (tel: +809 523 4611) ligger också i närheten. Det finns andra hotell i centrum av Santo Domingo, bland annat Renaissance Jaragua Hotel & Casino (tel: +809 221 2222), Occidental El Embajador (tel: +809 221 2131) och InterContinental Hotel (tel: +809 221 0000). För information om fler hotell och för att boka online kan man gå till Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser.

Butiker och restauranger

Förutom butiker och platser där man kan få något att äta och dricka i avgångshallen på andra våningen så finns det ett mattorg på terminalens tredje våning, som är tillgängligt för alla.

Bagage

Man kan inte förvara sitt bagage på Santo Domingo flygplats. Det finns en disk för förlorade och upphittade föremål i området för bagageutlämning. Man kan få bagaget inlindat i plast.

Information

I både ankomst- och avgångshallen finns det informationsdiskar för förfrågningar angående Santo Domingo flygplats, flygtider och flygplatstjänster. Dessutom hittar man flera resebyråer och turistbyrån i ankomsthallen. 

Business

Förutom en VIP-lounge som erbjuder elementära faciliteter, som till exempel faxning och kopiering så har Santo Domingo flygplats inga andra businessfaciliteter. För detta måste man vända sig till affären för affärsresenärer i stadens centrum, som till exempel InterContinental Hotel (se Hotell).

Handikappade

Santo Domingo flygplats är ganska handikappvänlig. Det finns rullstolsramper och anpassade hissar och toaletter.

Andra tjänster

Man hittar banker (Banco del Progreso, Banco de Reservas, Banco Popular och Banco Leon), växelkontor och bankomater utspridda i terminalerna. Det finns också ett litet postkontor.