Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Acapulco flygplats, men man kan hitta logi i närheten: The Resort at Mundo Imperial‎ (tel: +52(0) 744 466 3322). Andra hotell nära flygplatsen är bland annat Mayan Palace (tel: +52(0)744 469 6000), The Fairmont Acapulco Princess Hotel‎ (tel: +52(0)744 469 1000) och Hotel Las Brisas‎ (tel: +52(0)744 469 6900). För fler hotell och för att boka online kan man besöka booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser. 

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat antal platser där man kan äta och dricka på Acapulco flygplats: två Medas-barer, en Subway, en grillrestaurang och en kaffebar. För en flygplats i så liten storlek finns det emellertid ganska många butiker, däribland en taxfreebutik, klädesaffärer och souvenirbutiker.  

Bagage

Man kan inte förvara bagage på Acapulco flygplats. Nära bagagebanden finns det en disk för förlorat och upphittat bagage. 

Information

I centralhallen finns det en informationsdisk för förfrågningar om Acapulco flygplats, flygtidtabeller och flygplatstjänster. Det finns också en disk som tillhandahåller broschyrer om sevärdheter. Här kan man också boka hotellrum. 

Business

Acapulco flygplats har en VIP-lounge, men för mer omfattande affärsfaciliteter får man vända sig till de större hotellen och semesteranläggningarna, såsom Resort at Mundo Imperial (se Hotell).

Handikappade

Acapulco flygplats motsvarar de amerikanska standardkraven och är utmärkt handikappanpassad. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar och toaletter, samt lågt placerade telefoner. 

Andra tjänster

I ankomsthallen hittar man bankomater och växlingskontor. I centralhallen finns det regelbundet utställningar av lokala konstnärer. Ett första hjälpen-kontor hittar man i ankomsthallen och kan kontaktas via informationsdisken eller direkt genom att ringa från en av telefonerna i terminalen.