Tjänster

Service

Hotell

Hotel Casa Grande (tel: +52(0)33 3678 9000) ligger på flygplatsen och är anslutet till terminalen via en täckt korridor. Andra hotell i närheten av flygplatsen är bland annat Camino Real de Guadalajara (tel: +52(0)33 3134 2424), Crowne Plaza Guadalajara (tel: +52(0)33 3634 1034), Hotel Country Plaza (tel: +52(0)33 3633 4633) och InterContinental Presidente (tel: +52(0)33 3678 1234). För information om fler hotell och för att boka online kan man gå till Booking.com. De har ett stort utbyte av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat nummer av restauranger, caféer och (snack) barer på Guadalajara flygplats. Förutom en restaurang finns det några (snack) barer och caféer, inklusive ett Starbucks. Även antalet butiker är begränsat.

Bagage

Man kan inte förvara sitt bagage på Guadalajara flygplats. Det finns en disk för förlorade och upphittade föremål i ankomsthallen. Man kan även få bagaget invirat i plast. 

Information

För information om flygplatsens tjänster är det bäst att vända sig till sitt flygbolags disk. Det finns en informationsdisk i ankomsthallen, men främst för turistinformation och bokning av hotell.

Business

Förutom några elementära faciliteter som till exempel fax, kopiering och internet i VIP-loungen (Salón Centurion) finns det inga businessfaciliteter tillgängliga i terminalen på Guadalajara flygplats. Omfattande businessfaciliteter finns på flygplatshotellet Casa Grande, som har mötessalar och konferensrum, samt på Guadalajaras hotell för affärsresenärer (se Hotell).

Handikappade

Guadalajara flygplats är mycket handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar och toaletter och även lågt hängande telefoner. På parkeringsplatsen, nära terminalens ingång, finns det platser reserverade för handikappade passagerare.

Andra tjänster

Det finns några banker, växelkontor och bankomater. Trådlöst internet (wi-fi) finns tillgängligt på flygplatsen, men inte gratis. Man kan använda gratis wi-fi som gäst på Burger King eller Starbucks på Guadalajara flygplats.