Tjänster

Service

Hotell

Westin San Francisco Airport (tel. +1(0)650 692 3500) och Marriot Hotel (tel. +1(0)650 692 9100) ligger bara ett fåtal minuter från flygplatsen. För information om fler hotell och för att boka online, vänligen besök Booking.com. Denna webbsida har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga (internet) priser.

Butiker och restauranger

Det finns många restauranger och (snack) barer på terminalerna. Den internationella terminalen (G) har de trevligaste och finaste affärerna, men även terminal 3 (F) har ett stort utbud av populära butiker.

Bagage

För förlorade och upphittade föremål vänligen gå till servicedisken i T1 eller kontakta tel. +1(0)650 821 7014. Man kan även göra en förfrågan online.

Information

Alla terminaler har servicediskar som ger passagerarna information om flygplatsen, samt om ankomst- och avgångstider (tel. +01(0)650 821 2735). I informationsstånden finns det många volontärer som kan hjälpa till.

Business

Triptel Business Center (tel. +1(0)650 821 8000) i den internationella terminalens centralhall erbjuder flera olika businessfaciliteter: uthyrning av mobiltelefoner, internet, samt hjälp med att faxa och göra fotokopior. Över hela flygplatsen finns det platser där man kan sitta och arbeta gratis samt ladda sin laptop.

Handikappade

San Francisco har toaletter för rörelsehindrade och telefoner för hörselskadade. Det finns särskilda parkeringsplatser reserverade för handikappade. Dessutom har flygplatsen rullstolsramper och anpassade hissar.

Andra tjänster

Alla terminaler har bankomater. Det finns en läkarmottagning (tel. +1(0)650 821 5600) i den internationella terminalens centralhall. Det finns ett akvarium, ett flygmuseum och ett bibliotek på flygplatsen. Över hela flygplatsen finns det T-Mobile hotspots, som erbjuder snabba wi-fi anslutningar. Efter tullen i terminal 3, nära gate 83 finns det en PowerPort där man kan ladda mobiltelefonen eller batteriet till laptopen. T1 och T3 har djurpassningsservice.

Utanför säkerhetskontrollen i T1, (nära gate 40-48), ligger Christian Science Reading Room där man kan meditera, läsa eller koppla av i tysthet. Den internationella terminalen har Berman Reflection Room för meditation eller självreflektion.