Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Santa Cruz flygplats. Det närmaste hotellet är Hotel Camino Real‎ (tel: +591(0)3 342 3535). Andra hotell finns i stadens centrum, som till exempel Los Tajibos Hotel and Convention Center‎ (tel: +591(0)3 342 1000), Hotel Cortez‎ (tel: 591(0)3 333 1234) och Gran Hotel Santa Cruz‎ (tel: +591(0)3 334 8811). För information om fler hotell och för att boka online, kan man gå till Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett rimligt antal platser där man kan få något att äta och dricka på Santa Cruz Viru Viru flygplats, inklusive en restaurang och några (snack) barer. Det finns även en taxfreebutik. Övriga affärer säljer huvudsakligen bolivianska souvenirer.

Bagage

Det finns bagageskåp i korridoren mellan centralhallen och ankomsthallen för inrikesflygningar. Nära området för bagageutlämning finns det en disk för förlorade och upphittade föremål.

Information

Det finns en informationsdisk i centralhallen för förfrågningar angående Santa Cruz flygplats, flygtider och flygplatsservice. Turistbyrån har en disk i den internationella ankomsthallen. Man kan även boka hotellrum här.

Business

Santa Cruz flygplats har tre VIP-lounger. Man kan även hyra den så kallade Salón de los Espejos (Spegelhallen) för möten eller utställningar. Omfattande businessfaciliteter finns på hotellen för affärsresenärer i Santa Cruz (se Hotell).

Handikappade

Santa Cruz Airport är väl tillgänglig för handikappade. Det finns rullstolsramper och anpassade hissar och toaletter.

Andra tjänster

Det finns banker, växelkontor och bankomater i centralhallen och i ankomsthallen i den internationella terminalen. Hjälpstationen är belägen i ankomsthallen i den internationella terminalen.